Uspjeh je u zraku!
U usporedbi s električnim alatima, komponente na stlačeni zrak nude velik broj prednosti. Kompresor kao osnovni uređaj omogućuje funkcioniranje najrazličitijih alata, štedi nabavne troškove, troškove održavanja i servisa. Alati na stlačeni zrak su ne samo lakši i jednostavniji za rukovanje, već i povoljniji od električnih alata. Današnja je tehnika na stlačeni zrak vrlo otporna i dugovječna. Snaga i broj okretaja alata može se kontinuirano regulirati, a u slučaju opterećenja dolazi do automatskog iskapčanja.

MAZOR KOMPRESORI imaju sve što treba obrtnicima
AIRKO kompresori, alat i pribor vrhunski su proizvodi s najvišim standardom kvalitete u razvoju i proizvodnji. Takav standard jamči apsolutnu sigurnost funkcioniranja i pogona i osigurava vrlo dug vijek trajanja. Svaki obrtnik očekuje odličan učinak svog alata, visoku pouzdanost i jedan sveobuhvatan program dodatnih dijelova i opreme, a upravo to je ono što Vam AIRKO nudi.

Na što treba obratiti pažnju
“Tko kupuje jeftino, kupuje najčešće skupo”. Često se za kompresore navodi samo usisni volumen. Presudna je ipak ona dobavna količina zraka koja je respoloživa nakon komprimiranja. Ta vrijednost treba biti nešto veća od ukupne potrošnje zraka koja je navedena na pojedinim alatima. AIRKO kompresori i alat na stlačeni zrak imaju garanciju, osiguran servis i nabavu rezervnih dijelova.

Odaberite pouzdanog partnera za stlačeni zrak! Već 27 godine smo s Vama!

Pogledajte kataloge

Image
Katalog klipnih kompresora
Pogledaj katalog
Image
Katalog turbo kompresora
Pogledaj katalog