Header

Vijčani kompresori

Spremnici-img

PRELISTAJTE KATALOG

Vijcani-img

PRELISTAJTE KATALOG

Perspektivna tehnologija stlačenog zraka!
Program proizvoda koji Vam nudi tvrtka AIRKO iz Austrije kao dio ALMIG -a  iz Njemačke prilagođen je svim potrošačima, od onih manjih do najvećih. Oko 530.000 instaliranih kompresora i više od 70.000 zadovoljnih kupaca pokazuju da se obrtnici i proizvođači iz svih područja primjene mogu osloniti na naše planiranje, brzu montažu i optimalnu funkciju uređaja.
ALMIG je Njemački , ali i  svjetski proizvođač kompresora. AIRKO tvrtka pripada ALMIG grupi i kao takva nudi i osigurava svojim kupcima servis i opskrbu rezervnim dijelovima. AIRKO je ime za provjerene proizvode poznate kvalitete i zaštićenog imena. AIRKO alat na stlačeni zrak odlikuje se ekonomičnošću, sigurnošću pri radu, ekološkom prihvatljivošću i lakoćom rukovanja.
Odnedavno predstavljamo i tvrtku KTC iz Italije, koja je inovativna mlada tvrtka s modernim rješenjima za vijčane kompresore do 22 kW i cca 3,5 m3/min proizvodnje stlačenog zraka. Posebni korak napravili su s manjim vijčanim kompresorima Compaq. Osim toga njihov program manjih vijčanih kompresora posebno je utišan i pogodan za medicinsku upotrebu, za dentalne i kirurške ordinacije.

Uspjeh je u zraku
U usporedbi s električnim alatima, komponente na stlačeni zrak nude velik broj prednosti. Kompresor kao osnovni uređaj omogućuje funkcioniranje najrazličitijih alata, štedi nabavne troškove, troškove održavanja i servisa. Alati na stlačeni zrak su ne samo lakši i jednostavniji za rukovanje, već i povoljniji od električnih alata. Današnja je tehnika na stlačeni zrak vrlo otporna i dugovječna. Snaga i broj okretaja alata može se kontinuirano regulirati, a u slučaju opterećenja dolazi do automatskog iskapčanja.

MAZOR KOMPRESORI imaju sve što treba obrtnicima 
AIRKO, ALUP ili KTC  kompresori, alat i pribor vrhunski su proizvodi s najvišim standardom kvalitete u razvoju i proizvodnji. Takav standard jamči apsolutnu sigurnost funkcioniranja i pogona i osigurava vrlo dug vijek trajanja. Svaki obrtnik očekuje odličan učinak svog alata, visoku pouzdanost i jedan sveobuhvatan program dodatnih dijelova i opreme, a upravo to je ono što Vam nudi naša mala tvrtka KOMPRESORI MAZOR.

Na što treba obratiti pažnju 
Nije lako među tolikim poizvođačima odabrati dobar stroj. Kod automobila svi znamo koji auto je bolji i zašto je skuplji od neki drugih. Kod kompresora to nije toliko poznato. Mazor kompresori su odabrali za Vas. I to čine već 27 godina. Često se za kompresore navodi samo usisni volumen. Presudna je ipak ona dobavna količina zraka koja je raspoloživa nakon komprimiranja. Ta vrijednost treba biti nešto veća od ukupne potrošnje zraka koja je navedena na pojedinim alatima ili potrošačima ako se radi o vijčanim kompresorima. Ukoliko se koristi klipni kompresor tada bi njegova ukupna dobavna količina trebala biti i do tri puta veća od potrebne potrošne količine stlačenog zraka. MAZOR kompresori proračunavaju za Vas, u slučaju kvara popravljaju, u slučaju potrebe dovoze zamjenski kompresor, imaju osiguran servis, a nabava rezervnih dijelova zajamčena je 15 godina. Mi smo Vaš partner za stlačeni zrak, i brinemo da Vam proizvodnja zbog njega nikad ne stoji.

Odaberite pouzdanog partnera za stlačeni zrak!
Već 27 godine smo s Vama!