Header

Vijčani kompresori

Vijcani-img

PRELISTAJTE KATALOG

Perspektivna tehnologija stlačenog zraka!
Program proizvoda koji Vam nudi tvrtka AIRKO kao dio ABAC grupe prilagođen je svim potrošačima, od onih manjih do najvećih. Oko 330.000 instaliranih kompresora i više od 40.000 zadovoljnih kupaca pokazuju da se obrtnici i proizvođači iz svih područja primjene mogu osloniti na naše planiranje, brzu montažu i optimalnu funkciju uređaja.
ABAC grupa je najveći svjetski proizvođač klipnih kompresora sa 850 suradnika i prometom od oko 250 milijuna EUR. AIRKO tvrtka pripada ABAC grupi i kao takva nudi i osigurava svojim kupcima servis i opskrbu rezervnim dijelovima. AIRKO je ime za provjerene proizvode poznate kvalitete i zaštićenog imena. AIRKO alat na stlačeni zrak odlikuje se ekonomičnošću, sigurnošću pri radu, ekološkom prihvatljivošću i lakoćom rukovanja.

Uspjeh je u zraku
U usporedbi s električnim alatima, komponente na stlačeni zrak nude velik broj prednosti. Kompresor kao osnovni uređaj omogućuje funkcioniranje najrazličitijih alata, štedi nabavne troškove, troškove održavanja i servisa. Alati na stlačeni zrak su ne samo lakši i jednostavniji za rukovanje, već i povoljniji od električnih alata. Današnja je tehnika na stlačeni zrak vrlo otporna i dugovječna. Snaga i broj okretaja alata može se kontinuirano regulirati, a u slučaju opterećenja dolazi do automatskog iskapčanja.

MAZOR KOMPRESORI imaju sve što treba obrtnicima 
AIRKO kompresori, alat i pribor vrhunski su proizvodi s najvišim standardom kvalitete u razvoju i proizvodnji. Takav standard jamči apsolutnu sigurnost funkcioniranja i pogona i osigurava vrlo dug vijek trajanja. Svaki obrtnik očekuje odličan učinak svog alata, visoku pouzdanost i jedan sveobuhvatan program dodatnih dijelova i opreme, a upravo to je ono što Vam AIRKO nudi.

Na što treba obratiti pažnju 
“Tko kupuje jeftino, kupuje najčešće skupo”. Često se za kompresore navodi samo usisni volumen. Presudna je ipak ona dobavna količina zraka koja je respoloživa nakon komprimiranja. Ta vrijednost treba biti nešto veća od ukupne potrošnje zraka koja je navedena na pojedinim alatima. AIRKO kompresori i alat na stlačeni zrak imaju garanciju, osiguran servis, a nabava rezervnih dijelova zajamčena je 15 godina.

Odaberite pouzdanog partnera za stlačeni zrak!
Već 23 godine smo s Vama!